Workshops voor bedrijven

De workshops zijn erop gericht om met een dagdeel kennis te maken met de mogelijkheden van Hypnose Hoeben. Het betreft altijd een dagdeel waarin je mogelijkheden, stukjes informatie en oefeningen meekrijgt. De workshops kunnen ook aangepast worden aan uw wensen, of u nu een vertaalprobleem heeft van visie naar concrete afspraken of uw medewerkers beter wilt leren omgaan met stress. Of zit u met een team dat het niet meer zo goed met elkaar kan vinden? Zijn er interne conflicten?

Patronen herkennen en veranderen en verbeteren is een van de werkzaamheden van Chris Hoeben. Als lifecoach ondersteunt hij hierin ook teams. Individuele begeleiding waar nodig is ook geen probleem. Of lijkt het alsof wat u zegt nooit bij de juiste persoon binnenkomt? Communicatietools aanleren in een workshop, op maat gemaakt, zodat iedereen ook begrijpt wat u bedoelt en met een helder beeld voor ogen verder kan, ook daar komt Hypnose Hoeben om de hoek kijken.

Hypnose Hoeben heeft al verschillende bedrijven en organisaties van een workshop voorzien, zoals een team in de gezondheidszorg beter laten aansluiten met een cliënt. Niet alleen door taal, maar door het aanleren van communicatietechnieken die aansluiten bij de cliënt. De resultaten zijn verbluffend. Investeer in uw bedrijf, dring ziekteverzuim terug met zeker 30 procent, laat uw medewerkers stoppen met roken en laat Chris Hoeben waarmaken wat hij zegt. Hij is altijd bereid om samen te werken met de juiste instanties en personen binnen en buiten uw bedrijf.

Tevens zijn er mogelijkheden om teams en groepen mee te nemen in een groeiproces door middel van intervisie en mogelijkheden. Een objectieve blik van buitenaf. Chris Hoeben heeft ruim ervaring met presenteren, studentenbegeleiding, leidinggeven en het coachen van cliënten. Als verpleegkundige kent hij het werkveld in de zorg goed.

Investeer in uw bedrijf en neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie of een kennismakingsgesprek. Servicecontracten en gespreide betaling behoren tot de mogelijkheden.