Training Emotioneel Management

Hoe veel keuzen heb je gemaakt vanuit emotie waar je achteraf minder tevreden mee was? Hoeveel situaties heb je anders ingeschat door heftige emoties? Wil jij meer grip op je emoties krijgen? Heb je moeite met goed in je vel zitten? Zou je willen leren om meer uit je eigen emoties te kunnen halen? De training Emotioneel Management is er specifiek op gericht om meer controle over je emoties te krijgen, je emoties te leren sturen, negatieve emoties te neutraliseren en te luisteren naar wat je emoties je eigenlijk willen vertellen.

Ook leer je met de training Emotioneel Management je geheugen te verbeteren, omdat de training als doel heeft je hersenen beter te gebruiken en makkelijker te leren. Je leert je geheugen beter kennen: hoe verwerk je informatie en hoe kan je dit in je voordeel gebruiken? Verder is de training gericht op taal, wat dit nu precies is, hoe we het zelf gebruiken en hoe we onze wereld hiermee vormgeven. De training bevat ook elementen van NLP, hypnose en EFT.

Elke maand krijg je een oefening die je uit kan voeren om jezelf te blijven trainen. In een kleine groep word je hierin elkaars coach. Met bewezen technieken, vragen en suggesties uit zowel hypnose als NLP helpen we elkaar verder op weg.

Haal het maximale uit jezelf

Er zijn veel mensen die zich laten leiden door hun emoties en dat is grotendeels zeker goed. Het loslaten van emoties is voor velen echter wel een probleem en ze dragen lasten langer mee dan nodig is. Deze training is zo opgezet dat er gedurende vijf avonden van 18:00 tot 22:00 uur gewerkt wordt aan het neutraliseren van negatieve emoties en het leren vasthouden van positieve emoties. Je leert hoe emoties in jouw voordeel werken, hoe je emoties meewerken aan het uitbreiden van je geheugen en hoe je jouw staat kunt verbeteren. Kosten: € 300,00.

Word flexibeler in je gedrag, blijf minder lang hangen in beelden en geef jezelf meer controle door los te laten. De training geeft je een waarde mee waar je de rest van je leven iets aan hebt.

  • Staat van ‘zijn’ beheersen
  • Negatieve emoties neutraliseren
  • Emotioneel management
  • Positiever in het leven staan
  • Emoties in je voordeel laten werken
  • Jezelf motiveren
  • Disciplineren van jezelf
  • Focus, meditatie en betere concentratie
  • En nog veel meer