Hypnose Shows

Hypnose shows zoals de meesten deze kennen bestaan uit iemand op een podium die vrijwilligers de meest uiteenlopende zaken laat geloven. Show is een mooie manier om hypnose onder het grote publiek te brengen. Veel is mogelijk en mijn ervaring is dat iedereen met wat tijd en geduld te hypnotiseren is. Voor een show is de vraag vaak anders en is het publiek de act en het applaus waard.

Heeft u interesse in een boeking voor een hypnose show? Een hoog entertainment gehalte voor jong en oud? Denk aan een verjaardag in een zaal of restaurant. Bijna alles is bespreekbaar. Afhankelijk van uw wensen wordt er een show op maat gemaakt. Ideaal voor studentenfeesten of een dinnershow.

Wij zijn ook sporadisch in steden te vinden om vrijwilligers hypnose te laten ervaren. Heb je me gezien of zelfs gefilmd? Dan zou ik deze graag willen ontvangen! Ook hier geldt: nieuwsgierig zijn is de beste houding die u kunt hebben. Een hypnose show is binnen de grenzen van uw wensen een fantastisch evenement om te boeken!

Geef uw wensen aan en samen met u zetten we een spektakel neer waar nog lang over gesproken zal worden! Bekijk ook onze video’s voor korte indrukken over de mogelijkheden.